Termeni si conditii

DavidPressPrint.ro este proprietatea SC DAVID PRESS PRINT SRL cu sediul social: Timisoara, Str. Ștefan Octavian Iosif, bl. 8/A, ap.2, Timișoara, 300117, România. Date de identificare fiscală: J35/4032/2008, CUI RO24754966. E-mail: contact@davidpressprint.ro

Conţinutul  site-ului www.davidpressprint.ro, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice şi alte elemente similare), este proprietatea David Press Print SRL şi, după caz, a altor persoane. Folosirea conţinutului fără acordul David Press Print SRL sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Inainte de utilizarea acestui site trebuie sa fiți de accord cu termenii și condițiile de utilizare expuse mai jos. Continuarea utilizării site-ului presupune că unteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

 

RESPONSABILITĂȚI

Informațiile publicate pe www.davidpressprint.ro vă sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care noi le considerăm de încredere. Nu garantăm că informațiile sunt exacte sau complete.

David Press Print SRL şi furnizorii sau partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Nu  garantăm că funcţionarea site-ului va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

 

UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informaţiile personale despre clienti, vizitatori sau membrii înscriși ai www.davidpressprint.ro,  pot fi folosite de David Press Print SRL doar în scopul comercializării produselor oferite spre vânzare prin intermediul site-ului www.davidpressprint.ro. Aceste date pot fi folosite pentru: procesarea comenzilor sau cererilor dvs., pentru a face oferte de produse, pentru facturare sau pentru realizarea unor studii de  marketing.

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera că utilizatorul este de accord cu primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

 

RECLAMAȚII

David Press Print SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind puse la dispoziţia noastră de către furnizori. Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ. Culorile, modelele sau aspectul produselor livrate pot fi diferite faţă de aceste imagini. Produsele care prezintă defecte vor fi schimbate în măsura stocului disponibil. În ipoteza în care clientul nu confirmă modificările aduse la cunostiinţă, acestuia i se vor returna sumele deja încasate (în cazul în care comanda iniţială a fost deja plătită) sau comanda va fi anulată. Orice reclamație privind starea produselor livrate clienților va fi adusă la cunoștința noastră în maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@davidpressprint.ro, urmând sa fie soluționată.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului sau securitatea informaţiilor. Vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi, produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului. Vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacţii sau achiziţii prin intremediul acestui site.

 

MODIFICĂRI

David Press Print SRL îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile de faţă, fără notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate pe această pagina şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face prin Poșta Română sau curierat rapid. Intre înregistrarea comenzii și preluarea acesteia de către curier exista un interval cuprins între12 și 48 de ore. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată clientului.

CONDITII DE RETUR

In conformitate cu OUG nr 34/2014, cumpărătorii davidpressprint.ro au dreptul să să returneze bunurile achiziționate în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Costul de livrare este de 9 lei, însă davidpressprint.ro își rezervă dreptul de a modifica acest cost. În orice situație, costul de livrare este afișat actualizat pe siteul web davidpressprint.ro.

Perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a bunurilor comandate sau a ultimului bun dintr-o comanda – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

În acest cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit bunul sau bunurile respective. În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

– pentru Comenzile achitate cu card online – prin restituire în contul din care a fost efectuată plata în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii produselor returnate,

– pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Transfer/ Card bancar –  prin virament bancar în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii produselor returnate.

Vânzătorul va returna exact suma ce a fost efectiv achitată de client la data achiziționării dat fiind faptul că în siteul davidpressprint.ro dinamica prețului produselor este influiențată de politicile de reduceri, oferte, promoții și discounturi.

davidpressprint.ro va putea amâna rambursarea sumei pâna la primirea Bunurilor vândute.

CONDITII GENERALE DE RETUR:

Atat persoanele fizice cât și cele juridice pot returna produse achizitionate de pe davidpressprint.ro/

Poate fi returnat orice produs achizitionat de pe davidpressprint.ro ce contine defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării.

Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite. Nu acceptam produsele care au fost deteriorate de către dupa achizitie: urme de uzura sau folosire excesivă, zgărieturi, ciobituri, îndoituri, teșituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu sunt acceptate produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Dacă produsele livrate au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea din urma.